Filtros : "Neiva, C. R. P." Limpar


  • Source: Food Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: TILÁPIA, CONGELAMENTO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BISCALCHIN-GRYSCHEK, S. F. et al. Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp). Food Technology, v. 55, n. 5, p. 187, 2001Tradução . . Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Biscalchin-Gryschek, S. F., Oetterer, M., Gallo, C. R., Espindola Filho, A., & Neiva, C. R. P. (2001). Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp). Food Technology, 55( 5), 187.
    • NLM

      Biscalchin-Gryschek SF, Oetterer M, Gallo CR, Espindola Filho A, Neiva CRP. Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp). Food Technology. 2001 ; 55( 5): 187.[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Biscalchin-Gryschek SF, Oetterer M, Gallo CR, Espindola Filho A, Neiva CRP. Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp). Food Technology. 2001 ; 55( 5): 187.[citado 2024 maio 21 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024